top of page
Vinklub_BF3I4726-Enhanced-NR-3_SITE.jpg

VORES VINKLUB &
VINSMAGNINGER

Smag før du køber

Velkommen til The Great Wine Experience Vinklub!

 

Det vil være os en ære at have dig med ombord.

 

Når man står over for valget af vin, er en af de største udfordringer at forstille sig, hvordan den smager. Dette løser vi på The Great Wine Experience ved at invitere dig som medlem af vores vinklub til særlige vinsmagninger med fordelagtige købemuligheder, eksklusivt for vores medlemmer. Arrangementerne koster et mindre beløb, og hvor cirka en tredjedel refunderes ved køb til et vis beløb. Her får du chancen for at udforske vores udvalg af lækre vine, så du præcist kan finde frem til, hvad der passer til dine præferencer. Derudover vil du være den første til at modtage vores gode tilbud, før de når ud til alle andre.

 

Det er helt gratis at blive medlem! Alt, hvad du skal gøre, er at tilmelde dig klubben her på siden eller skrive dig op til vores nyhedsbrev nederst til højre på hjemmesiden.

 

Vi ser frem til at dele unikke vinoplevelser med dig og holde dig opdateret om vores spændende nyheder.

 

De bedste hilsner,

Sommelier Natalie Noryd

 

PS: Modtager du allerede vores nyhedsbrev? Så er du automatisk medlem af vores vinklub. :)
 

Velkommen til en udsøgt Champagnesmagning, denne gang i smukke, unikke omgivelser i Holte, ved vores samarbejdspartner, lampedesigneren Brian Kirks showroom og værksted! Vi skal smage en hel masse fantastiske bobler, udelukkende fra det overdådige og historiske nordfranske vindistrikt Champagne, og din guide er sommelier Natalie Noryd.

 

Programmet byder på hele 7 forskellige champagner fra vores små, familieejede vingårde, der laver champagne på egne dyrkede druer. Vi garanterer en bred vifte af champagne til enhver smag og i forskellige prisklasser. Vi skal både smage de luksuriøse vine fra Damien-Buffet, som har flotte Premier Cru-marker i Sacy i den nordlige del af Champagne, ikke langt fra hovedbyen Reims. Derudover skal vi også smage de friske og elegante vine fra Etienne-Cheré i Courjonnet, Côte des Blancs, samt de skønne og alsidige vine fra Joly-Champagne i det midtvestlige Troissy i Valée de la Marne.

 

Torsdag d. 31. august

kl. 18.00 - 20.30

Attemosevej 93, 2840 Holte 


Vinsmagningen tager ca. 2,5 timer, og der bliver serveret lidt lækkert brød og ost.

BOOK DIN BILLET HER

bottom of page