Smag

Søster

Smag Søster er en eksklusiv vinklub for tørstige kvinder. Den er for dig, som gerne vil smage vin i en afslappet atmosfære, i selskab med andre kvinder. 

 

Det synes vores kunder om Smag Søster:

Tak for en skøn og lærerig aften Natalie Noryd, hvor du på fornemmeste vis fik demonstreret Syrah/Shiraz druens mangfoldige smagspalette, det var virkelig interessant. Jeg kan varmt anbefale "Smag Søster" vinsmagning - der sker noget særligt når man vinnørder med andre kvinder. Jeg er vild med den uformelle men intime stemning, de overraskende momenter og Natalie er både indlevende, vidende og inspirerende. Jeg kommer helt klart igen!

 

Annette Nielsen Buck, Nykredit

Smag Søster kan absolut anbefales! Tag en veninde med og I vil opleve en fantastisk hyggelig aften med god stemning, hyggeligt selskab og selvfølgelig, en masse dejlig vin!

Caroline Fallan Hovdenakk

Smag Søster er et absolut fornøjeligt og lærerigt arrangement, hvor kvinder med vidt forskelligt kendskab til vin mødes. Smagningerne underligger sig ofte et tema, hvor man virkelig formår at gå i dybden, hvad enten det omhandler en bestemt vintype, drue eller begrænser sig til en region. Jeg har indtil videre deltaget i tre vinsmagninger og det er bestemt ikke sidste gang.

Kit Schmidt-Petersen

NÆSTE SMAGNING /

SMAG SØSTER: SMAGEN AF SPANIEN

- vinsmagning for kvinder

HVORNÅR /

Torsdag d. 19. marts 2020

18 - 20

Pris: kr. 395,-

(eks. billetto gebyr)

Bestil din billet nu

HVOR /

DESIGN WERCK

KRUDTLØBSVEJ 12

1439 KØBENHAVN K

OM SMAGNINGEN /

Det gamle vinland Spanien er i konstant forandring. Kom med til vinsmagning og oplev de mange nye tendenser!


Vi smager en bred palet af friske og elegante, til koncentrerede og fyldige vine, skabt af nytænkende vinmagere. Velkendte områder som Ribera del Duero, Priorat og Rueda bliver præsenterede, såvel som nye ‘up n’ coming’ steder som Bierzo og Terra Alta. Vi vil også blive klogere på principperne og filosofien bag biodynamisk vin. Glæd dig til alt fra bobler og hvidvin til rødvin - der er garanteret noget for enhver smag!

Denne aften skal vi smage følgende vine (forbehold for ændringer):

- Pinord, Cava +Natura Brut, Penedés

- Menade, Rueda Verdejo Ecologico 2018, Rueda

- Herencia Altés, Benufet 2018, Terra Alta

- Mas Blanc, Clos del Mas 2018, Priorat

- Veronica Ortega, Quite 2017, Bierzo

- Quinta Sardonia, Q2 2012, Sardón de Duero

- Jeróme Bougnaud, Galia Village 2014, Piqcuera de san Esteban / Ribera del Duero

Prisen inkluderer smagning af 7 vine, samt lidt lækkerier som fx brød, olivenolie, ost og oliven.