Deluxe vinsmagning:

Bobler & Luksuskager

En absolut favorit fra The Great Wine Experience er vores deluxe smagning med udsøgte bobler der er parret med håndlavet, luksus småkager fra Leckerbaer. Leckerbaer er en gourmet kagebageri på Østerbro i København, et visionært og kreativt projekt som de to Michelinstjerne-kokke Jakob Mogensen and Gabi Bär Mogensen står bag.

Vi vil løbet af aftenen smage 7 bobler fra henholdsvis Marche i Italien, Pfalz i Tyskland, Catalonien i Spanien og (selvfølgelig) Champagne i Frankrig. Det bliver en festlig smagning med mousserende vine i alle dets former; både hvid -og rosébobler, fra spumante, pétillant naturel til champagne. Få styr på sødmegrader, forskellige fremstillingsmetoder og find svaret på, hvad udtryk som blanc de noirs, charmat og dégorgement betyder.

Til vinene vil der blive serveret de lækreste kage-hapsere fra Leckerbaer, der vækker sanserne og komplimenterer boblernes smage.

En herlig aften uden sammenligning.

Pris: fra 695 kr. per person

Se pakkerne her

 

Smagningspakker

Deluxe vinsmagning: Bobler & luksuskager hos jer

Vi dækker op hos jer i et lokale efter eget valg og medbringer vinglas, tallerkner, skåle osv. Her smager vi os igennem syv forskellige bobler parret med luksuskager fra Leckerbaer.

Minimum 10 personer

Lokale: Hos jer

Varighed: 3 timer

Inkluderer:

- Smagning af 7 forskellige bobler

- Luksuskager fra Leckerbaer

Pris: 695 kr. per person

Kontakt Natalie Noryd på +45 50 12 83 81 eller

natalie@tgwe.dk for et mere præcis tilbud

Deluxe vinsmagning: Bobler & luksuskager på nordisk designgalleri Design Werck

Nordisk designgalleri Design Werck ligger ved den historiske Quintus Bastion på Holmen i København. Galleriet udstiller noget at det bedste indenfor nordisk interiørdesign og vil danne de smukkeste rammer for vores Deluxe smagning. Smagning foregår f.eks. ved det skønne langbord fra Thors Design, der er fremstillet af bjerget planker fra et Svensk krigsskib der sank for 200 år siden. Vi har hele stedet til os selv, og vi er velkomne til gå på opdagelse i den 300 kvm. store lokale og lade os inspirere af både kunst og lækre møbler. Her smager vi os igennem syv forskellige bobler parret med luksuskager fra Leckerbaer.

Se billeder fra Design Werck her.

Minimum 10 personer

Lokale: Design Werck

Varighed: 3 timer

Inkluderer:

- Smagning af 7 forskellige bobler

- Luksuskager fra Leckerbaer

- Leje af lokale

Pris: 825 kr. per person

Kontakt Natalie Noryd på +45 50 12 83 81 eller

natalie@tgwe.dk for et mere præcis tilbud