Eksklusiv

Personlig Vinbar

En vinbar er en fantastisk mulighed for networking, hvad enten det er en reception, et socialt arrangement på kontorfælleskabet, eller bare en fredagsbar på kontoret når dine medarbejdere eller kunder skal forkæles. Live musik følger altid med hvor vi har udvalgt talentfulde danske musikere til at underholde.

OM THE GREAT WINE EXPERIENCES EKSKLUSIV PERSONLIG VINBAR

Når du bestiller en eksklusiv personlig vinbar kommer vi og sætter op, serverer og ikke mindst fortæller om de spændende vine, vi har håndplukket specielt til jer i overensstemmelse med dine ønsker. Vi tager såmænd også live musik med, for vi har enten en enkelt musiker eller duo til at sørge for, at vinen glider ned på hyggeligste vis. Konceptet passer perfekt til en reception, fredagsbar med firmaet, eller på et kontorfællesskab.

Det kan være rart at komme væk fra arbejdspladsen og være sammen med sine gæster eller kollegaer i nogle nye rammer. Til det har vi et samarbejde med nordisk designgalleriet Design Werck, hvor der er hele 300 kvm. ren hygge. Her nyder vi udsøgt vin oppe i baren eller siddende i de lækre udstillede designermøbler, og lader os inspirere af noget af det bedste indenfor nordisk interiørdesign. En hyggelig eftermiddag med god vin og god musik der er perfekt til networking.

 

Ring til Natalie Noryd på + 45 50 12 83 81 eller skriv på natalie@tgwe.dk og få skræddersyet den hyggeligste vinbar oplevelse lige efter jeres behov.