top of page

ons. 22. nov.

|

The Great Wine Experience

Årets store champagnesmagning med forudbestilling!

Velkommen til årets store champagnesmagning! Nytårsaften nærmer sig, og det er aldrig for tidligt at tanke op på lækker champagne til festlighederne. Det sker i vores hyggelige butik og smagningslokale på Kompagninstræde 28 i indre København!

Tickets are not on sale
See other events
Årets store champagnesmagning med forudbestilling!
Årets store champagnesmagning med forudbestilling!

Tid & sted

22. nov. 2023 18.00 – 20.30

The Great Wine Experience, Kompagnistræde 28, 1208 København K

Om vinsmagningen

Velkommen til årets store champagnesmagning! Nytårsaften nærmer sig, og det er aldrig for tidligt at tanke op på lækker champagne til festlighederne. Det sker i vores hyggelige butik og smagningslokale på Kompagninstræde 28, hvor vi denne gang tager bestillinger og efterfølgende henter champagnen hjem fra vores pålidelige champagnehuse. Dette giver os mulighed for at tilbyde bedre priser, som vi naturligvis giver videre til jer med hele 25% rabat ved køb af en kasse med seks blandede flasker!

Programmet byder på hele 7 forskellige champagner fra vores små, familieejede vingårde, der laver champagne på egne dyrkede druer. Vi garanterer en bred vifte af champagne til enhver smag og i forskellige prisklasser. Vi skal både smage de luksuriøse champagner fra Damien-Buffet, som har flotte Premier Cru-marker i Sacy i den nordlige del af Champagne, ikke langt fra hovedbyen Reims. Derudover skal vi også smage de friske og elegante champagner fra Etienne-Cheré i Courjonnet, Côte des Blancs, samt de skønne og alsidige champagner fra Joly-Champagne i det midtvestlige Troissy i Valée de la Marne.

Onsdag d. 22. november

kl. 18.00 - 20.30

The Great Wine Experience

Kompagnistræde 28, 1208 København K

Vinsmagningen tager ca. 2,5 timer, og der bliver serveret lidt lækkert brød og ost.

På aftenen får du som klubmedlem en helt særlig rabat på 20% på alle vine, og hvis du køber for 600 kr. eller mere, får du desuden 100 kr. af billettens pris retur.

Som et helt specielt tilbud denne aften får du 25% rabat ved køb af en kasse med seks flasker!

Vi leverer vinene direkte hjem til din adresse, eller du kan vælge at selv hente dem i vores butik i København. Leveringstid er ca. halvanden til to uger, og i hvert fald inden nytårsaften! 

Denne vinsmagning er kun for vores klubmedlemmer. Ved at købe en billet bliver du automatisk medlem i The Great Wine Experience Vinklub, hvis du ikke er det i forvejen. Medlemskab er helt gratis og du vil blive inviteret til mange spændende vinsmagninger fremover. Arrangementerne koster kun et lille beløb, og her vil du få indsigt i vores lækre sortiment, og mulighed for, at købe vinene til rigtig skarpe priser.

Del vinsmagning

bottom of page