top of page

tors. 09. nov.

|

Holte

Bourgognesmagning med fordelskøb i Holte - 9. november

Velkommen til en udsøgt Bourgognesmagning i smukke, unikke omgivelser i Holte, ved vores samarbejdspartner, lampedesigneren Brian Kirks smukke showroom og værksted! Denne aften har vi fuldt fokus på vores nye vinhus: Domaine PL & JF Bersan i Chablis.

Tickets are not on sale
See other events
Bourgognesmagning med fordelskøb i Holte - 9. november
Bourgognesmagning med fordelskøb i Holte - 9. november

Tid & sted

09. nov. 2023 18.00 – 20.30

Holte, Attemosevej 93, 2840 Holte, Danmark

Om vinsmagningen

Velkommen til en udsøgt Bourgognesmagning i smukke, unikke omgivelser i Holte, ved vores samarbejdspartner, lampedesigneren Brian Kirks smukke showroom og værksted!

Denne aften har vi fuldt fokus på vores nye vinhus: Domaine PL & JF Bersan i Chablis! Sommelier Natalie Noryd vil guide os igennem husets brede repertoire af både mineralske og fyldige hvidvine, elegante og frugtige rødvine, og med et glas boblende Crémant d’Bourgogne som aperitif.

Pierre-Louis (PL) og Jean-François (JF) Bersan- far og søn - kommer fra en familie af vinmagere, der stammer helt tilbage til 1400-tallet. Vingården ligger i landsbyen Saint-Bris le Vineux, i det verdenskendte vinområde Chablis i det nordlige Bourgogne. Jean-François og Pierre-Louis Bersan er stolte af at producere vine af høj kvalitet og med stor respekt for både naturen, terroiret, og traditionen. De er i øjeblikket i gang med at få deres 20 hektar vinmarker certificeret som økologiske

Som noget helt unikt er alle Bourgogne-druesorter repræsenteret i Saint Bris, og vi glæder os til en spændende vinsmagning med elegante rødvine på kongesorten Pinot Noir og hvidvine, både på klassisk Chardonnay, men også på den helt ukendte og nærmest udryddede sort Fyé Gris.

Vi smager følgende vine (med forbehold for ændringer):

Crémant d’Bourgogne Blanc

Chablis 2022

Bourgogne Cotes d'Auxerre Blanc Cuvée Marianne 2020

Saint Bris Fye Gris 2021

Chablis 1er Cru Beauroy 2020

Bourgogne Cotes d'Auxerre Rouge 2019

Bourgogne Cotes d'Auxerre Rouge Cuvee Marianne 2020

Irancy Cuvée Marianne Rouge 2019

Torsdag d. 9. november

kl. 18.00 - 20.30

Attemosevej 93, 2840 Holte

Vinsmagningen tager ca. 2,5 timer, og der bliver serveret lidt lækkert brød, franske oste og pølse.

Vinsmagningen foregår i vores samarbejdspartner, lampedesigneren Brian Kirks smukke showroom og værksted i Holte. Inden smagningen får vi også mulighed for at få en lille guidet tur i lampeværkstedet, hvor alle Brian Kirks håndlavede lamper kommer til live!

På aftenen får du som klubmedlem en helt særlig rabat på 20% på alle vine, og hvis du køber for 600 kr. eller mere, får du desuden 100 kr. af billettens pris retur!

Vi leverer vinene direkte hjem til din adresse, eller du kan vælge at selv hente dem i vores butik i København.

Denne vinsmagning er kun for vores klubmedlemmer. Ved at købe en billet bliver du automatisk medlem i The Great Wine Experience Vinklub, hvis du ikke er det i forvejen. Medlemskab er helt gratis og du vil blive inviteret til mange spændende vinsmagninger fremover. Arrangementerne koster kun et lille beløb, og her vil du få indsigt i vores lækre sortiment, og mulighed for, at købe vinene til rigtig skarpe priser.

Del vinsmagning

bottom of page