top of page

tors. 22. jun.

|

The Great Wine Experience

Champagnesmagning - med fordelskøb! d. 22. juni

Vi inviterer til en udsøgt Champagnesmagning, hvor vi skal smage en hel masse fantastiske bobler, udelukkende fra det overdådige og historiske nordfranske vindistrikt Champagne!

Tickets are not on sale
See other events
Champagnesmagning - med fordelskøb! d. 22. juni
Champagnesmagning - med fordelskøb! d. 22. juni

Tid & sted

22. jun. 18.00 – 20.00

The Great Wine Experience, Kompagnistræde 28, 1208 København, Denmark

Om vinsmagningen

I The Great Wine Experience ELSKER vi Champagne, og det er vores klare fornemmelse, at det er vi ikke alene om!

Derfor inviterer vi hermed til en udsøgt Champagnesmagning, hvor vi skal smage en hel masse fantastiske bobler, udelukkende fra det overdådige og historiske nordfranske vindistrikt Champagne.

Programmet byder på hele 7 forskellige champagner fra vores små, familieejede vingårde, der laver champagne på egne dyrkede druer. Vi skal både smage de luksuriøse vine fra Damien-Buffet, som har flotte Premier Cru-marker i Sacy i den nordlige del af Champagne, ikke langt fra hovedbyen Reims. Derudover skal vi også smage de friske og elegante vine fra Etienne-Cheré i Courjonnet, Côte des Blancs, samt de skønne og alsidige vine fra Joly-Champagne i det midtvestlige Troissy i Valée de la Marne. Vi byder jer velkommen til en aften, hvor vi skal smage på en bred vifte af champagne til enhver smag og i forskellige prisklasser.

På aften får du som klubmedlem helt særligt 20% rabat på alle vine, og køber du for 450 kr. eller mere, får du desuden 150 kr. af billettens pris retur.

Vinsmagningen tager ca. 2 timer og foregår i vores hyggelige vinbutik og vinsmagningslokale i Kompagnistræde 28 i København. Der bliver serveret lidt lækkert brød og ost.

Denne vinsmagning er kun for vores klubmedlemmer. Ved at købe en billet bliver du automatisk medlem i The Great Wine Experience Vinklub, hvis du ikke er det i forvejen. Medlemskab er helt gratis og du vil blive inviteret til mange spændende vinsmagninger fremover. Arrangementerne koster kun et lille beløb, og her vil du få indsigt i vores lækre sortiment, og mulighed for, at købe vinene til rigtig skarpe priser.

Del vinsmagning

bottom of page