top of page

lør. 18. maj

|

The Great Wine Experience

Sydfransk sommervinsmagning med forudbestilling - 18. maj

Kom med til vinsmagning med forudbestilling, hvor vi præsenterer fantastiske "best value for money" vine fra det sydfranske Château Canet! Dette er en enestående mulighed for at fylde op med lækre vine til superskarpe priser til sommerferien og alle sommerens begivenheder, fester og receptioner.

Tickets are not on sale
See other events
Sydfransk sommervinsmagning med forudbestilling - 18. maj
Sydfransk sommervinsmagning med forudbestilling - 18. maj

Tid & sted

18. maj 2024, 16.00 – 18.00

The Great Wine Experience, Kompagnistræde 28, 1208 København, Danmark

Om vinsmagningen

Det er os en fornøjelse at invitere dig til vores sommervinsmagning med forudbestilling, hvor vi præsenterer fantastiske "best value for money" vine fra det sydfranske Château Canet! Dette er en enestående mulighed for at fylde vinkælderen op med lækre vine til superskarpe priser til sommerferien og alle sommerens begivenheder, fester, receptioner og bryllupper.

Ved denne vinsmagning vil vi præsentere hele 8 forskellige vine, lige fra bobler og hvidvin til rosé og rødvin, så du kan finde dine favoritter til sommeren! Vi har forhandlet os til nogle rigtig gode priser, hvor du kan bestille vinen umiddelbart efter smagningen og få den leveret inden for 2-3 uger. Du får mulighed for at bestille disse vine med mindst 25% rabat for en kasse med 6 vine. Priserne starter ved 495,- for en kasse, mens andre koster 695,-, og boblerne er tilgængelige til 849,-. 

Château Canet er en familieejet vingård i det sydfranske område Minervois i Languedoc, kun 15 km fra den historiske by Carcassonne. Den drives af parret Victoria og Floris Lemstra samt deres børn Oliver og Charlotte. Familien er passioneret omkring bæredygtighed, ikke kun i forhold til økologi og biodiversitet i vinmarken, men også med hensyn til kuldioxidaftryk og socialt ansvar. De har flere certificeringer, herunder HVE på tredje og højeste niveau og Terra Vitis. Château Canet producerer forskellige serier af vine på forskellige kvalitetsniveauer, men specielt deres entry-level serier, Domaine Canet, Château Canet og d’O, vil være et fremragende match til dine sommerlige arrangementer!

Vi ser frem til at byde dig velkommen til en uforglemmelig aften fyldt med smagsoplevelser og gode tilbud på vin! 

Lørdag d. 18. maj

Kl. 16.00-18.00

Kompagnistræde 28, 1208 København K

Vinsmagningen tager ca. 2 timer, og der bliver serveret lidt lækkert brød, fransk ost og pølse.

Konceptet med vores klubvinsmagninger at vi tilbyder smagningerne til halv pris (eller endnu lavere) af vores normale kuvertpris, og hvor det er mening at man skal købe vinene med hjem.

På denne aften hvor du køber vine som forudbestilling, får du som klubmedlem mindst 25% rabat på alle vine ved køb af 6 flasker.

Vi leverer vinene direkte hjem til din adresse, eller du kan vælge at selv hente dem i vores butik i København. Leveringstiden for forudbestillinger er 2-3 uger. 

Denne vinsmagning er kun for vores klubmedlemmer. Ved at købe en billet bliver du automatisk medlem i The Great Wine Experience Vinklub, hvis du ikke er det i forvejen. Medlemskab er helt gratis og du vil blive inviteret til mange spændende vinsmagninger fremover. Arrangementerne koster kun et lille beløb, og her vil du få indsigt i vores lækre sortiment, og mulighed for, at købe vinene til rigtig skarpe priser.

Del vinsmagning

bottom of page