top of page

tors. 16. nov.

|

The Great Wine Experience

Julevinsmagning med fordelskøb - 16. november

Velkommen til vores store Julevinsmagning! Vi vil smage en bred vifte af både festlige bobler og champagne, lækre hvidvine og fyldige rødvine fra Italien og Frankrig, der passer til sæsonens kulinariske, og ikke mindst, festlige oplevelser!

Tickets are not on sale
See other events
Julevinsmagning med fordelskøb  - 16. november
Julevinsmagning med fordelskøb  - 16. november

Tid & sted

16. nov. 2023 18.00 – 20.30

The Great Wine Experience, Kompagnistræde 28, 1208 København, Danmark

Om vinsmagningen

Velkommen til vores helt store Julevinsmagning i The Great Wine Experience's hyggelige lokaler på Kompagnistræde 28 i det indre København

Til Julevinsmagningen har vi fokus på vine til vinterens mange højtider! I løbet af aftenen vil vi smage en bred vifte af både festlige bobler og champagne, lækre hvidvine og fyldige rødvine fra Italien og Frankrig, som vil gøre din julefrokost, julemiddag og ikke mindst nytårsaften til en uforglemmelig oplevelse! Vi glæder os bl.a. til at præsentere vingårde som Guerrieri i Marche på Italiens østkyst, og franske vingårde som Domaine PL & JF Bersan i Bourgogne samt Clef du Saint Thomas i Châteauneuf-du-Pape.

Det sker:

Torsdag d. 16. november

kl. 18.00 - 20.30

Kompagnistræde 28, 1432 København K

Vinsmagningen tager ca. 2,5 timer, og der bliver serveret 8 forskellige vine samt lidt lækkert brød, franske oste og pølse.

På aftenen får du en helt særlig rabat på 20% på alle vine, og hvis du køber for 600 kr. eller mere, får du desuden 100 kr. af billettens pris retur!

Vi leverer vinene direkte hjem til din adresse, eller du kan vælge at selv hente dem i vores butik i København.

Vinene vi skal smage er:

Domaine PL & JF Bersan - Crémant d´Bourgogne Brut

Chablis, Bourgogne, Frankrig

Frisk og elegant mousserende vin lavet på 100% Pinot Noir og på den samme gæringsmetode som champagne. Perfekt som aperitif, til skaldyr, oste og tapasbord.

Champagne Etienne Chéré - Blancs de Blancs Grande Réserve Extra Brut

Courjeonnet, Frankrig

En af husets bedste champagner laver på ren Chardonnay. Tør og crisp med noter af citrusfrugt, toast og nødder. Den perfekte aperitif og ikke mindst til østers på Nytårsaften.

Domaine PL & JF Bersan - Bourgogne Cotes d’Auxerre Blanc Cuvée Marianne 2020 Chablis, Bourgogne, Frankrig

Blød og cremet hvidvin på 100% Chardonnay fra Chablis i det nordlige Bourgogne. Vinen lagrer et år i franske små egetræsfade og har dejlige noter af citrusfrugter, vanille og smør. Passer til elegante retter med fisk, smør og fløde.

Guerrieri - Guerriero Blanco 2021

Marche, Italien

Aromatisk, frisk og krydret hvidvin på den lokale druesort Bianchello, og passer til alt fra fisk og skaldyr til fjerkræ, vegetarretter og det asiatiske køkken.

Domaine des Païssels. - Le Banel 2021

Saint-Chinian, Languedoc, Frankrig

Charmerende sydfransk rødvin med masser af mørk frugt og krydderier lavet på Grenache og Carignan. En rigtig god all-round efterårsvin der et godt match til både julemaden og mange andre fyldige retter.

Guerrieri - Guerriero Nero 2021

Marche, Italien

Fyldig og krydret rødvin lavet på et blend af Sangiovese, Montepulciano og Cabernet Sauvignon. 10 måneders lagring på små egestræsfade giver noter af vanille, chokolade og kakao. Passer til julemaden men også til lagrede oste og kraftige retter med f. eks. rødt kød, rodfrugter og en fed sovs.

Domaine Clef de Saint Thomas - Pierre Troupel, Châteauneuf du Pape 2020

Rhône, Frankrig

Fyldig rødvin fra det prestigefyldte område Châteauneuf du Pape i Sydfrankrig, der er lavet på 50% Syrah och 50% Grenache. Masser af mørk frugt og varme krydderier og er derfor perfekt til julemaden og retter med vildt eller rødt kød, svampe og en god sovs.

Guerrieri - Ale

Marche, Italien

Sød, rød, mousserende vin fra Italien, lavet på Sangiovese og Lacrima. Passer til alle desserter med chokolade, bær og desuden perfekt til juleaftenens Risalamande.

Denne vinsmagning er kun for vores klubmedlemmer. Ved at købe en billet bliver du automatisk medlem i The Great Wine Experience Vinklub, hvis du ikke er det i forvejen. Medlemskab er helt gratis og du vil blive inviteret til mange spændende vinsmagninger fremover. Arrangementerne koster kun et lille beløb, og her vil du få indsigt i vores lækre sortiment, og mulighed for, at købe vinene til rigtig skarpe priser.

Del vinsmagning

bottom of page