top of page

tors. 13. jul.

|

The Great Wine Experience

Rosésmagning – med fordelskøb! 13. juli

Kom og fejr sommeren med den ultimative sommerdrik: ROSÉ! Vi smager både på rosébobler og en bred vifte af rosévine fra forskellige lande, med et særligt fokus på rosévinens Mekka, Provence i Sydfrankrig.

Tickets are not on sale
See other events
Rosésmagning – med fordelskøb! 13. juli
Rosésmagning – med fordelskøb! 13. juli

Tid & sted

13. jul. 18.00 – 20.00

The Great Wine Experience, Kompagnistræde 28, 1208 København, Denmark

Om vinsmagningen

Kom og fejr sommeren med den ultimative sommerdrik: ROSÉ!

Vi smager både på rosébobler og en bred vifte af rosévine fra forskellige lande, med et særligt fokus på rosévinens Mekka, Provence i Sydfrankrig. Det er nemlig en kæmpe fornøjelse at præsentere vores to nye provencalske vingårde: Château Calissanne i Lançon-Provence og Château Pas du Cerf i La Londe-les-Maures! 

Vi tager rosé-genren seriøst og lærer mere om de forskellige fremstillingsmetoder, druesorter og stilarter samt hører mere om, hvordan rosé har udviklet sig fra at være et billigt biprodukt til at blive en respekteret luksusdrik i hele verden.

På aften får du som klubmedlem helt særligt 20% rabat på alle vine, og køber du for 450 kr. eller mere, får du desuden 100 kr. af billettens pris retur.

Denne vinsmagning er kun for vores klubmedlemmer. Ved at købe en billet bliver du automatisk medlem i The Great Wine Experience Vinklub, hvis du ikke er det i forvejen. Medlemskab er helt gratis og du vil blive inviteret til mange spændende vinsmagninger fremover. Arrangementerne koster kun et lille beløb, og her vil du få indsigt i vores lækre sortiment, og mulighed for, at købe vinene til rigtig skarpe priser.

Del vinsmagning

bottom of page