Om The Great Wine Experience

The Great Wine Experience er et hjertebarn af sommelier og vinelsker Natalie Noryd, og har det primære formål at formidle hendes passion for vin og inspirere andre til at opdage vinens forførende univers.

 

OM THE GREAT WINE EXPERIENCE

Med sin baggrund indenfor kunst, både som professionel danser i moderne dans og som billedkunstner, er Natalies indgangsvinkel til vin altid den sanselige. I vinsmagningerne er selve oplevelsen i fokus, og dét at kunne sætte ord på oplevelsen, dvs. at udvikle sit sprog omkring vin, er essentielt for, at vi skal få så meget ud af dét, der er i glasset, som muligt. Vin er så meget mere end en drik af fermenteret druemost. Vin inddrager kultur, historie, geografi, geologi og filosofi. Den helt store vinoplevelse er en kunstnerisk oplevelse.
 
Når Natalie håndplukker sine vine er kvaliteten og den gode historie altid i højsædet. Hun har en forkærlighed for de små producenter, som arbejder i samspil med naturen og med så lidt intervention som muligt i kælderen. I hendes brede repertoire er der altid noget for alle. Til vinsmagninger kan der dog også være større, mere konventionelle producenter repræsenteret.

 

 Kontakt Natalie direkte på +45 50 12 83 81 eller på natalie@tgwe.dk for mere info.