SHOP_BAGGRUND-5028.jpg

Champagne-Smagning med Forsalg

Kom med og få fyldt op med champagne til jul og nytår med The Great Wine Experience Vinklub!

Vi skyder vores nye vinklub i gang med intet mindre end en stor Champagne-Smagning! Vi smager 10 forskellige champagner (måske flere endda) fra vores dygtige producenter Joly-Champagne i Troissy, Damien-Buffet i Sacy, og Etienne-Cheré i Courjonnet.

Torsdag d. 1. dec

kl. 18.00-19.30

pris: 150 kr. /person

 

Ved smagningen er der mulighed for at bestille alle champagner med hele 25% rabat! Salget er i form af et forsalg, hvor vi henter vinene direkte fra vores champagnehuse lige efter smagningen. Champagnen vil enten kunne hentes i vores butik eller leveres efter aftale ca. 2 uger efter smagningen.

 

Vinsmagningen tager ca. 1-1,5 time og foregår i vores hyggelige vinbutik og vinsmagningslokale i Kompagnistræde 28 i København.

Der bliver serveret lidt lækkert brød og ost.

 

Vinsmagningen foregår på dansk (medmindre vi bliver spurgt om den kan foregå på engelsk).

 

Den kvittering du modtager på e-mail fungerer som billet. Vi kan desværre ikke tage billetter i retur, men du kan altid videregive din billet til en anden.

Har du spørgsmål? Kontakt os gerne på tlf. 50128381 eller natalie@tgwe.dk

 

Denne vinsmagning er kun for vores klubmedlemmer. Ved at købe en billet bliver du automatisk medlem i klubben, hvis du ikke er det i forvejen. Medlemskab er helt gratis og du vil blive inviteret til mange spændende vinsmagninger fremover. Arrangementerne vil enten koste et lille beløb eller være helt gratis at deltage i, og her vil du få indsigt i vores lækre sortiment, og mulighed for, at købe vinene til rigtig skarpe priser.

 • CHAMPAGNE-SMAGNING MED FORSALG
  tor. 01. dec.
  København
  01. dec. 18.00 – 19.30
  København, Kompagnistræde 28, 1208 København, Denmark
  Kom med og få fyldt op med champagne til jul og nytår! Smagningen er kun for medlemmer af The Great Wine Experience Vinklub.