Aktuelle åbne

vinsmagninger

Kom til vinsmagning og oplev håndplukkede vine i topklasse!

SMAGESOVERSIGT /

NÆSTE SMAGNING /

SMAGEN AF SPANIEN

- vinsmagning på Design Werck

HVORNÅR /

Torsdag d. 13. februar 2020

18 - 20

Pris: kr. 395,-

(eks. billetto gebyr)

Bestil din billet nu

Torsdag d. 27. februar 2020

18 - 20

Pris: kr. 395,-

(eks. billetto gebyr)

Bestil din billet nu

HVOR /

DESIGN WERCK

KRUDTLØBSVEJ 12

1439 KØBENHAVN K

OM SMAGNINGEN /

Det gamle vinland Spanien er i konstant forandring. Kom med til vinsmagning og oplev de mange nye tendenser!


Vi smager en bred palet af friske og elegante, til koncentrerede og fyldige vine, skabt af nytænkende vinmagere. Velkendte områder som Ribera del Duero, Priorat og Rueda bliver præsenterede, såvel som nye ‘up n’ coming’ steder som Bierzo og Terra Alta. Vi vil også blive klogere på principperne og filosofien bag biodynamisk vin. Glæd dig til alt fra bobler og hvidvin til rødvin - der er garanteret noget for enhver smag!

Denne aften skal vi smage følgende vine (forbehold for ændringer):

- Pinord, Cava +Natura Brut, Penedés

- Menade, Rueda Verdejo Ecologico 2018, Rueda

- Herencia Altés, Benufet 2018, Terra Alta

- Mas Blanc, Clos del Mas 2018, Priorat

- Veronica Ortega, Quite 2017, Bierzo

- Quinta Sardonia, Q2 2012, Sardón de Duero

- Jeróme Bougnaud, Galia Village 2014, Piqcuera de san Esteban / Ribera del Duero

Prisen inkluderer smagning af 7 vine, samt lidt lækkerier som fx brød, olivenolie, ost og oliven.

Pinot Noir & Nordisk Gourmet

- vinsmagning med tre retters menu på Restaurant 56°

HVORNÅR /

HVOR /

RESTAURANT 56°

KRUDTLØBSVEJ 8

1439 KØBENHAVN K

Prisen inkluderer:

- smagning af 7 vine

- 3 retters menu (gourmetsnacks, forret, hovedret)

Bestil din billet nu

Torsdag d. 13. februar 2020

18 - 20

Pris: kr. 395,-

(eks. billetto gebyr)

OM SMAGNINGEN /

Lad os forkæle dig med en eksklusiv helhedsoplevelse på Restaurant 56° med vinsmagning og en tre retters gourmet menu, hvor maden er parret til smagningens vine.

Restaurant 56° specialiserer sig i traditionel nordisk mad med en moderne og kreativ twist. Kokken og ejeren Kenneth Ellegaard er passioneret omkring bæredygtighed og bruger primært lokalproduceret og sæsonens råvarer. Denne aften vil han sammensætte en særlig tre retters menu med gourmetsnacks, en forret og en hovedret til de lækre bobler, rosé og elegante rødvine, vi skal smage.

Pinot Noir er en delikat og sart druesort som har fået en helt særlig stjernestatus i vinverden. Den er exceptionel til at afspejle sine omgivelser, med andre ord sit ‘terroir’, og der er mange forskellige stilarter. Derfor skal vi fordybe os omkring klima, jordbund, metoder og filosofier. De karakterfulde vine er håndplukket fra visionære vinmagere med fokus på kvalitet, bæredygtighed og håndværk, fra Tyskland, New Zealand, Californien, Toscana, Serbien og selvfølgelig Bourgogne. Vi bliver også indviet i kunsten at koble mad og vin sammen, gennem nogle overskuelige retningslinjer og tips og tricks.

Denne aften skal vi smage vine fra følgende producenter (forbehold for ændringer).

- Schlör, Baden, Tyskland

- Fraçois Lumpp, Givry, Frankrig

- Prophet´s Rock, Central Otago, New Zealand

- Thanisch, Mosel, Tyskland

- Birichino, Californien, USA

- Bikicki, Sremsk, Serbien

- Podere Monastero, Toscana, Italien

Sommelier Natalie Noryd vil forestå vinsmagningen som afholdes i Restaurant 56°, der ligger i en unik 1700-tals bastion og krudtlager i det gamle havneområde på Holmen. Bastionen er lavet om til en hyggelig restaurant med plads til store grupper på 1. sal og en intim restaurant på stueetagen. www.restaurant56grader.dk

Bestil din billet nu