OM SKRÆDDERSYEDE VINSMAGNINGER

Hvad enten det er til små kundeselskaber eller en hel firmaoplevelse står The Great Wine Experience med uddannet sommelier Natalie Noryd i spidsen klar til at holde jer i hånden igennem den store sanseoplevelse. Vi vil tage jer på en rejse til de mange spændende vinområder i verden med en fin balance mellem viden og nydelse.


En vinsmagning indebærer et event for en gruppe på 6 - 30 personer, hvor vi på halvanden til tre timer smager 6 - 8 spændende og udsøgte vine af høj kvalitet ud fra et bestemt tema. Natalie fortæller om producenter, vinområder, druesorter og metoder, og dialogen omkring bordet er altid i fokus. Vi prøver at sætte ord på, hvad vi dufter og smager, og vi deler oplevelser, erfaringer og meninger med hinanden. En vinsmagning kan afholdes på din arbejdsplads, i dit private hjem eller på designgalleriet Design Werck. Natalie kommer med vin, glas og snacks efter ønske. En vinsmagning kan desuden kombineres med vores pop-up vinbar med live jazz musik. Læs mere her.

Ring til Natalie Noryd på + 45 50 12 83 81 eller skriv på natalie@tgwe.dk og få skræddersyet en vinoplevelse der præcis passer til jeres ønsker.