Vores udsøgte smagslokaler

Vi har et fantastisk samarbejde med den nordiske designgalleri Design Werck og Restaurant 56°, som begge ligger ved det smukke Holmen i København.

Design Werck

Design Werck er et nordisk design galleri der ligger ved den historiske Quintus Bastion på Holmen i København. Her er udstillet noget af det bedste indenfor nordisk møbel- og interiørdesign fra omkring 30 forskellige udstillere, i en luftig 300 kvm. Vinsmagningen foregår ved et langbord fra Thors Design lavet af bjerget planker fra et Svensk krigsskib der sank for 200 år siden. Vi er inviteret til at gå på opdagelse i galleriet og sidde i alle de udstillede møbler. Galleriets interiør danner en varm, stemningsfuld og sofistikeret ramme for arrangementet, og hvor vi har hele galleriet til os selv.

Restaurant 56°

På Restauranten 56° er der lagt op til en eksklusiv helhedsoplevelse med både vinsmagning og en tre retters gourmet menu, hvor maden er parret til smagningens vine. Restauranten ligger i en unikt renoveret 1700-tals bastion og krudtlager i det gamle havneområde på Holmen. En hyggelig restaurant med plads til store grupper på 1. sal og en intim restaurant på stueetagen. 56° specialiserer sig i traditionel nordisk mad med en moderne og kreativ twist. Kokken og ejeren Kenneth Ellegaard er passioneret omkring bæredygtighed og bruger lokalproduceret og sæsonens råvarer.

Her er nogle billeder fra lokalerne