322287875534881
 
Virtuelle_vinsmagning_Grafik_med_skærmer

Vore virtuelle vinsmagninger

Eksklusive 

vinsmagningsopleveler

lige der hvor du er!

Velkommen til en virtuel vinsmagning med The Great Wine Experience. Her kan du booke vores sommelier Natalie Noryd som din guide på en vidunderlig opdagelsesrejse i vinens verden – lige der hvor du er eller et andet sted hvor du ønsker at holde smagningen.

 

På vores virtuelle smagninger har du mulighed for at få prøvet de lækreste vine sammen med din familie, dine venner og måske endda dine kollegaer, hvor du nu end er. Det kunne også ske på flere lokationer på samme tid, eller i ligefrem i udlandet.

 

Du behøver blot at kontakte os via email natalie@tgwe.dk eller telefon +4550128381 – så skræddersyer vi med største glæde en vinsmagning helt efter dit ønske!

Sådan fungerer det:

  • Vi arbejder på sammensætningen af vinkollektionen sammen med dig – det kunne være et tema, en vinregion eller land – eller det kunne være en blindsmagning

  • Vi aftaler en dato for den virtuelle vinsmagning

  • VI sender vinene direkte til din foretrukne destination. Vi sender altid hele flasker frem for små prøveflasker

  • På dagen mødes vi online (Zoom/Skype/Teams) og smager vinene

Under smagningen guider Natalie dig gennem adskillige aspekter i en vinsmagning. Du vil lære mere om hvordan man smager på vin og hvordan du sætter vin og mad sammen. Du vil også høre historierne bag vinene og vinproducenterne – om deres passion og dedikation til deres håndværk og deres vingårde.

 

Vores virtuelle vinsmagninger kan være med mindre eller større grupper eller på corporate events. Vinsmagninger kan være på dansk, engelsk eller svensk.

 

For at se vores udsøgte udvalg af vin besøg vores webshop The Great Wine Experience Shop. Vores brede udvalg består af økologiske, biodynamiske og bæredygtige vine og champagner. De er alle fra små eller mellemstore familie-ejede vingårde, hvor personlighed og kvalitet er afgørende.

 

Skulle du have specifikke ønsker af vin, som du ikke finder i webshoppen, kontakt os blot og vi arrangerer vinsmagningen med de vine du ønsker.

 

Besøg The Great Wine Experience Shop hvis du gerne vi tyvstarte med at lære om hvordan man smager på vin  her guider Natalie dig gennem processen.

 

Vi ses snart – virtuelt!