top of page

tors. 23. feb.

|

København

Champagnesmagning - med fordelskøb!

Vi inviterer til en udsøgt Champagnesmagning, hvor vi skal smage en hel masse fantastiske bobler, udelukkende fra det overdådige og historiske nordfranske vindistrikt Champagne!

Registration is closed
See other events
Champagnesmagning - med fordelskøb!
Champagnesmagning - med fordelskøb!

Tid & sted

23. feb. 2023 18.00 – 19.30

København, Kompagnistræde 28, 1208 København, Denmark

Om vinsmagningen

I The Great Wine Experience ELSKER vi Champagne, og det er vores klare fornemmelse, at det er vi ikke alene om!

Derfor inviterer vi hermed til en udsøgt Champagnesmagning, hvor vi skal smage en hel masse fantastiske bobler, udelukkende fra det overdådige og historiske nordfranske vindistrikt Champagne.

Programmet byder på hele 9 forskellige champagne’er fra vores små, familieejede vingårde. Vi skal både møde de luksuriøse vinene fra Damien-Buffet, som har flotte Premier Cru marker i Sacy i den nordlige del af Champagne, ikke langt fra hovedbyen Reims, vi skal smage de elegante vine fra Etienne-Cheré i Courjonnet i den sydlige del af Champagne, og de skønne og alsidige vine fra Joly-Champagne, i det midtvestlige Troissy.

Vi byder jer altså velkommen til en aften, hvor vi skal smage en bred vifte af champagner til enhver smag og i forskellige prisklasser.

Som klubmedlem får du helt særligt 25% rabat på evt. køb. Det koster 150,- at deltage, men køber du denne aften for mere end 450,-, får du billettens pris retur, ud over de 25%.

Vinsmagningen tager ca. 1,5 - 2 timer og foregår i vores hyggelige vinbutik og vinsmagningslokale i Kompagnistræde 28 i København.

Der bliver serveret lidt lækkert brød og ost.

Billetter

  • Champagnesmagning

    150,00 kr.
    Moms: VAT Inkluderet
    Udsolgt

dette event er udsolgt

Del vinsmagning

bottom of page