top of page

ons. 24. maj

|

The Great Wine Experience

Hvidvin & Orangevinsmagning – med fordelskøb!

Kom og fejr foråret med lækre hvidvine og orangevine sammen med os! Til denne smagning vil du få svar på hvad orangevin - også kaldet for macerationsvin - er, og hvordan den bliver lavet, samt hvad forskellen på økologisk vin og naturvin, egentlig er.

Tickets are not on sale
See other events
Hvidvin & Orangevinsmagning – med fordelskøb!
Hvidvin & Orangevinsmagning – med fordelskøb!

Tid & sted

24. maj 2023 18.00 – 20.00

The Great Wine Experience, Kompagnistræde 28, 1208 København, Denmark

Om vinsmagningen

Kom og fejr starten af sommeren med lækre hvidvine og orangevine! Find dine nye favoritter til sommerens lune aftener og blive samtidig klogere på, hvad orangevin og forskellen på økologisk vin og naturvin, egentlig er.

I løbet af smagningen bliver du præsenteret for en bred vifte af hvidvine fra forskellige lande, lavet på forskellige druesorter og i forskellige stilarter; fra lette og elegante til fyldige og komplekse, og fra helt tørre til let sødmefulde. Vi smager også flere spændende orangevine, bl.a. fra naturvinmageren Djorge Bikicki i Fruška Gora, Serbien.

På aften får du som klubmedlem helt særligt 20% rabat på alle vine, og køber du for 450 kr. eller mere, får du desuden 100 kr. af billettens pris retur.

Denne vinsmagning er kun for vores klubmedlemmer. Ved at købe en billet bliver du automatisk medlem i The Great Wine Experience Vinklub, hvis du ikke er det i forvejen. Medlemskab er helt gratis og du vil blive inviteret til mange spændende vinsmagninger fremover. Arrangementerne koster kun et lille beløb, og her vil du få indsigt i vores lækre sortiment, og mulighed for, at købe vinene til rigtig skarpe priser.

Del vinsmagning

bottom of page