Det synes vores kunder om os:

 

Altid en kæmpe oplevelse at komme til smagning hos Natalie. Du er sikker på at få en stor vifte af kvalitetsvine samt kompetent og entusiatisk formidling af vines egenskaber. Natalie finder altid små vinperler fra kvalitetsproducenter og på sin fine charmerende og afslappede facon får hun os til at føle os som sommelier in spe for en stund. Hun er god til at matche vin og mad og mindst at gøre os nysgerrige på de vine som vi måske ikke selv lige kender. Jeg glæder mig til de næste smagninger. Den allerbedste anbefaling herfra.

 

Judi Olsen

 

Skønne smagninger af fantastiske vine, altid med et spændende tema og nye, innovative vinhuse og et interessant indblik i produktion og terroir - her er virkelig rammen om en perfekt aften med venner og skøn, skøn vin - jeg er fan!

Mette Morthorst

Under kyndig vejledning af sommelier Natalie Noryd bliver vi med udsøgte vinsmagninger guidet gennem den store vinverden - med vine i topklasse, håndplukkede fra små producenter, hvor håndværket og kvaliteten er i højsædet. En vinsmagning med The Great Wine Experience er altid en sanselig, sjov og lærerig rejse, hvor deltagerne både nyder god vin og får udvidet deres viden om det uendelige vinunivers.

See mere om vinsmagning med Natalie Noryd her.

 

Det er os en fornøjelse at kunne tilbyde en Eksklusiv Personlig Vinbar. Her kan du bestille en sanselig oplevelse til din virksomhed, din private fest eller familiebegivenhed. Det er en eksklusiv skræddersyet vinbaroplevelse med levende musik (valgfrit), og med en uddannet sommelier som vært. Du og dine gæster bliver på let vis indviet i vinverdenen med både let tilgængelige vine, og lidt mere udfordrende dråber til de mere vovede. Live musikken er ofte en form for jazz eller tilsvarende, der er med til at bidrage til den gode vinstemning og ikke mindst hyggen.

 

Alt sammen er med til at give dig den store vinoplevelse.

 

Læs mere om Vinsmagning og vores Eksklusiv Personlig Vinbar

eller kontakt Natalie direkte på tlf.: +45 50 12 83 81 eller skriv natalie@tgwe.dk