top of page
The_Great_Wine_Expereince_Butik_&_Vinsmagninglokale_BF3I3497.jpg

BUTIK &
VINSMAGNINGSLOKALE

Besøg os på
Kompagnistræde 28
i Københavns centrum

Velkommen til vores hyggelige butik og vinsmagningsevent-lokale i hjertet af København, beliggende i den charmerende middelalderby. Vores lokaler er indbegrebet af skønhed og alsidighed.

 

Butik

Dybt i hjertet af København, i den historiske middelalderby, finder du vores intime butik, der også fungerer som vores vinsmagningsevent-lokale. Her præsenterer vi vores omfattende sortiment af udsøgte, økologiske, biodynamiske og bæredygtige vine og champagner, nøje udvalgt fra små til mellemstore, familieejede vingårde, hvor fokus på personlighed og kvalitet står i centrum.

 

Vinsmagning

Vinsmagning er vores store passion, og vores charmerende lokaler er perfekte til en unik vinoplevelse, uanset om det er en intim sammenkomst eller et større arrangement, både privat og firma. Vores erfarne sommelier fungerer som din personlige guide på denne spændende vinrejse.

Læs mere om vores vinsmagning her.

 

Events

Vores alsidige lokaler er også velegnede til en række forskellige events, både private og firmarelaterede. Uanset om du planlægger en fødselsdag, en bogreception eller et firmaevent med forplejning, kan vores lokaler rumme op til 25 siddende gæster til smagninger og op til 50 stående gæster til receptioner.

Læs mere om events hos os.

 

Private Dining

Forestil dig at have hele lokalet for dig selv og dine nærmeste, hvor en dedikeret sommelier forkæler jer hele aftenen, ledsaget af gourmetmad tilberedt af vores dygtige kokke. Dette eksklusive koncept giver jer mulighed for at nyde en privat stund uden at bekymre jer om nabobordet eller betjeningen. Vi tilbyder også en unik kombination af vinsmagning og lette måltider i samarbejde med den anerkendte italienske restaurant, Capiche.

Læs mere om vore Private Dining her.

Vores samarbejdspartner

Til indretning af lokalerne samarbejder vi med to danske mestre inden for hvert deres fag, nemlig møbelsnedkeren Gert Kjeldtoft og lampedesigneren Brian Kirk.

Kjeldtoft Møbelsnedkeri

I mere end 30 år har Kjeldtoft Møbelsnedkeri løst en bred vifte af snedkeropgaver, herunder unikke møbler, specialinventar, køkkener, badeværelser og prototyper. Alt sammen med en stærk forståelse for nutidens designmæssige trends og tendenser. Vores lidenskab for både design, indretning og højkvalitets håndværk er dyb, og vi brænder for at skabe fremragende snedkerløsninger.

Kjeldtoft Møbelsnedkeri samarbejder med de bedste og udfører opgaver for en bred vifte af kunder, herunder designere, arkitekter, private kunder samt institutioner som sygehuse og kommuner.

I vores lokaler udstiller vi borde, bænke og stole, som vi også anvender til vinsmagninger, og som kan bestilles på stedet. Vores snedkeri har hjemme i Brabrand.

 

Brian Kirk

Butikkens belysning er skabt i samarbejde med den fremragende lampedesigner Brian Kirk. Han designer og producerer det ypperste inden for lysdesign fra sit værksted og showroom i Holte. Brian Kirk er en dygtig håndværker med en urokkelig passion for lys, hvor naturen udgør en af hans primære inspirationskilder. Siden sin spæde begyndelse som lampeproducent i 1999 har Kirk fortsat med at forfine sit håndværk og eksperimentere med forskellige designs. Du kan bestille Brians lamper hos os.

Vores butiks åbningstider:

Onsdag: 12.00 - 18.00

Torsdag: 12.00 - 18.00

Fredag: 12.00 - 19.00

Lørdag: 12.00 - 17.00

Mandag og søndag: Lukket

 

Vi ser frem til at byde dig velkommen til en uforglemmelig vinoplevelse i vores charmerende lokaler.

bottom of page