top of page
Bobler_&_Luksuskager_F3I0371.jpg

DELUXE BOBLESMAGNING MED GOURMET KAGER

Deluxe boblesmagning med gourmet kager

En absolut favorit fra The Great Wine Experience med eksklusive bobler parret med lækre håndværkskager fra det eksklusive bageri Leckerbaer i København. Leckerbaer er et visionært og kreativt gourmet-bageri beliggende i Østerbro-området i København. Bageriet er idéen fra to konditorer, Gabi og Jakob Baer Mogensen, der begge har omfattende erfaring i den skandinaviske Michelin-Star scene.

 

I løbet af aftenen vil vi smage 7 slags bobler fra Marche i Italien, Pfalz i Tyskland, Catalonien i Spanien og selvfølgelig Champagne i Frankrig. Du kan se frem til en festlig smagningssession med mousserende vine af alle slags; både hvide og rosé, mousserende vin og fra spumante, pétillant naturel til champagne. Lær mere om sødme grader, produktionsmetoder og find ud af, hvad udtryk som blanc de noirs, charmat og dégorgement betyder.

Vine vil blive individuelt parret med de mest lækre gourmetkager til konditorerne hos Leckerbaer, og vil vække alle smagssanser og komplimentere boblerne.

En exceptionel aften uden sammenligning.

Pris: fra 695 DKK per person

Rul ned for at se pakkerne.

Du kan altid kontakte Natalie Noryd på +45 50 12 83 81 eller natalie@tgwe.dk for en skræddersyet smagning.

Deluxe boblesmagning med gourmet kager ved The Great Wine Experiences lokaler på Kompagnistræde 28, i København K

Vi sætter op I vores charmerende butikslokaler midt i den københavnske middelalderby på Kompagnistræde 28, hvor vi har plads til op til 25 siddepladser og ca. 50 stående gæster. Vores butiksindretning er skabt i samarbejde med den danske designmøbelsnedker, Gert Kjeltoft, som udstiller alt fra reoler til bænke, og som vi benytter til vores arrangementer. Vi samarbejder også med lampedesigneren Brian Kirk fra Brian Kirk Design, der udstiller tre store lamper i butikken og har specialdesignet fem andre lamper til vores vinduesudstilling. Lokalerne er udsmykket af fotografen Wilfred Gachau, der også er partner i butikken.

 

Oplev en aften med syv forskellige bobler fra forskellige områder og lande, såsom Marche i Italien, Pfalz i Tyskland, Catalonien i Spanien og selvfølgelig Champagne i Frankrig. Hver boble er nøje sammensat med en overdådig gourmetkage fra det anerkendte konditori Leckerbaer. Arrangementet varer i tre timer og er for minimum 10 personer. Du kan vælge selv stedet.

 

Prisen inkluderer:

 

Smagning af 7 forskellige typer bobler

Gourmetkager fra Leckerbaer

Priserne starter fra 695 DKK per person.

 

Kontakt Natalie Noryd på +45 50 12 83 81 eller natalie@tgwe.dk for at få et mere præcist tilbud.

Deluxe boblesmagning med gourmet kager hos dig

Vi sætter op på dit foretrukne sted med vinglas og alt, hvad vi har brug for til en fantastisk vinoplevelse.

I løbet af aftenen smager vi på 7 forskellige slags bobler fra Marche i Italien, Pfalz i Tyskland, Catalonia i Spanien og selvfølgelig Champagne i Frankrig. Boblerne vil blive individuelt parret med de mest lækre gourmetkager til konditorerne hos Leckerbaer.

 

Min. 10 personer

Sted: dit foretrukne sted

Varighed: 3 timer

 

Inkluderer:

Smagning af 7 typer bobler

Gourmetkager fra den eksklusive konditor Leckerbaer

 

Pris: fra 695 DKK per person

 

Kontakt Natalie Noryd på +45 50 12 83 81 eller natalie@tgwe.dk for en mere præcis pris.

bottom of page