top of page
Virtuelle_vinsmagning_Grafik_med_skærmer

VORES VIRTUELLE
VINSMAGNINGER

Eksklusive 
vinsmagnings-opleveler
lige der hvor du er!

Velkommen til virtuel vinsmagning med The Great Wine Experience. Her kan du booke vores sommelier Natalie Noryd som din guide på en vidunderlig opdagelsesrejse i vinens verden – lige dér hvor du er. Det kunne være i de hyggelige omgivelser der hjemme, eller dit foretrukne sted hvor som helst i verden.

 

På vores virtuelle vinsmagninger har du mulighed for at smage og opleve de lækreste vine sammen med din familie, dine venner og måske endda dine kollegaer, hvor I nu end er. I kunne også vælge at være på flere steder på samme tid, eller endda i udlandet.

 

Du behøver blot at kontakte os via e-mail på natalie@tgwe.dk eller telefon +45 50 12 83 81 – så skræddersyer vi med største glæde en vinsmagning helt efter dit ønske!

Sådan fungerer det:

  • Vi udvælger vinene sammen med dig med udgangspunkt i et tema, en vinregion eller land, eller det kunne være en blindsmagning

  • Vi aftaler en dato for den virtuelle vinsmagning

  • Vi sender vinene direkte til din foretrukne destination. Vi sender altid hele flasker frem for små prøveflasker

  • På dagen mødes vi online (Zoom/Skype/Teams) og smager vinene

Under smagningen guider Natalie dig gennem adskillige aspekter i en vinsmagning. Du vil lære mere om hvordan man smager på vin og hvordan du sætter vin og mad sammen. Du vil også høre historierne bag vinene og vinproducenterne – om deres passion og dedikation til deres håndværk og deres vingårde.

 

Vores virtuelle vinsmagninger er både for mindre og større grupper og firmaevents. Vinsmagninger kan være på dansk, engelsk eller svensk.

 

 

For at se vores udsøgte udvalg af vine er du velkommen til at besøge vores webshop hvor du finder økologiske, biodynamiske og bæredygtige vine og champagner. De er alle fra små eller mellemstore familieejede vingårde, hvor personlighed og kvalitet er i højsædet.

 

Skulle du have specifikke ønsker af vine, som ikke på værende tidpunkt findes i webshoppen, kontakt os blot og vi skræddersyer vinsmagningen med lige de vine du ønsker.

 

Besøg vores video blog hvis du gerne vil tyvstarte med at lære om hvordan man smager på vin. Her guider Natalie dig trin for trin igennem processen.

bottom of page