top of page

THE GREAT WINE EXPERIENCE

Natalie_Noryd_F3I4432-1_v2_ABOUT_US.jpg

Velkommen til vores vin oplevelser!

 

Mit navn er Natalie Noryd, og jeg er Sommelier med base i København, og specialiserer mig i vinsmagninger og direkte salg af vine til både virksomheder og private kunder. Vi er stolte over at præsentere et spændende udvalg af kvalitetsvine, som er håndplukket fra familieejede, små til mellemstore vingårde, alle med grøn holdning og profil til vinavl og vinproduktion.

 

Vi vil også gerne byde dig velkommen til vores fysiske vinbutik og vinsmagning lokaler på Kompagnistræde 28 i centrum af København. Her kan du opdage hele vores portefølje af vine, og vi har altid åbne flasker, med vin du kan smage.

 

Jeg stammer oprindeligt fra Jönköping i Sverige og flyttede til København for at forfølge en karriere som professionel moderne danser ved Den Danske Scenekunstskole. Efter flere år som professionel danser blev jeg tiltrukket af den vidunderlige verden af vin, og har sidenhen ikke set mig tilbage. Min baggrund indenfor kunst har givet mig en særlig tilgang til vin og vinsmagning, som er, at det frem for alt er en sanseoplevelse. Det handler også om historien bag vinen og de talentfulde, visionære mennesker, der får det hele til at ske og som jeg tror er ægte kunstnere.

Mit primære fokus som Sommelier er at gøre vin så tilgængelig som muligt for alle, uanset om du er nybegynder eller en erfaren connaisseur. Min tilgang er altid fra en sanselig perspektiv og jeg bringer min erfaring som Sommelier ind i udvælgelsesprocessen, hvor jeg har opdaget til min glæde, at ansvarlig og bæredygtig produktion af vin bidrager meget til den sanselige oplevelse, som vin giver.

 

Vores samarbejdspartnere inden for vinproduktion er stolte af at skabe vin med stor respekt for miljøet, klimaet, naturen og biodiversiteten, og derfor er vores udvalg enten bæredygtigt, økologisk, biodynamisk og i nogle få tilfælde lav-intervention/naturlige vine. Vinene er autentiske med stor personlighed og en ægte følelse af sted/terroir, og er alle af høj kvalitet, uanset prisen. Den vigtigste faktor ved valg af vin er selvfølgelig smagen. Hos The Great Wine Experience Shop finder du altid et udvalg af lækre, velafbalancerede vine med en fascinerende sensorisk oplevelse og ægte glæde i hver eneste slurk.

 

At vælge den helt rigtige vin kan til tider være overvældende. Frygt ej, jeg er her for at gøre det let for dig! Du er altid velkommen til at kontakte mig på natalie@tgwe.dk eller ringe til mig på +4550128381, og jeg vil være mere end glad for at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige vin til enhver lejlighed og/eller madkombination.

 

Du kan også deltage i vores åbne vinsmagninger til vore vinklub medlemmer i København hvor du kan købe vil med særlig fordelspris.

Du kan tilmeld dig vores vinklub her:

 

Du kan også booke mig til en privat eller virksomhedsvinsmagning, hvor det vil være min fornøjelse at tage dig med på en sanselig rejse ind i den vidunderlige verden af vin.

Se vores skræddersyede vinsmagninger her.

 

Du er velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du vil blive holdt opdateret med vores nye vine og vingårde samt få spændende specialtilbud i webshoppen.

 

The Great Wine Experience drives af mig og min partner Wilfred Gachau, som er fotograf og grafisk designer og ansvarlig for al fotografering og grafisk arbejde i butikken og vinvideo-bloggen.

 

God vin-shopping, og du kan altid kontakte mig på:

Email: natalie@tgwe.dk

Tel.: +4550128381

 

VINBUTIK - ÅBNINGSTIDER:

 

Onsdag 12.00-18.00

Torsdag 12.00-18.00

Fredag 12.00-19.00

Lørdag 12.00-17.00

bottom of page