top of page
Domaine Bersan_boutique_en_ligne_caroussel_2023.jpg

Bourgognevinsmagning: Domaine Bersan – med fordelskøb!

Bourgognevinsmagning: Domaine PL & JF Bersan 

- med fordelskøb!

 

Kom med til stor Bourgognevinsmagning hvor vi præsenterer vores nye vinhus: Domaine PL & JF Bersan i Chablis! Denne aften skal vi smage os igennem husets brede repertoire af både mineralske og fyldige hvidvine, elegante og frugtige rødvine, og med et glas boblende Crémant d’Bourgogne som aperitif.

 

Pierre-Louis (PL) og Jean-François (JF) Bersan - far og søn - kommer fra en familie af vinmagere, der stammer helt tilbage til 1400-tallet. Vingården ligger i landsbyen Saint-Bris le Vineux, der ligger mellem byen Chablis og Auxerre i det verdenskendte vinområde Chablis i det nordlige Bourgogne. Som noget helt unikt er alle Bourgogne-druesorter repræsenteret i Saint Bris, og vi glæder os til en spændende vinsmagning med elegante rødvine på kongesorten Pinot Noir og hvidvine, både på klassisk Chardonnay, men også på den "fashionable" sort Aligoté og ikke mindst den helt ukendte og nærmest udryddede sort Fyé Gris!

 

Vi smager følgende vine (med forbehold for ændringer):

 

Crémant d’Bourgogne Blanc

Chablis 1er Cru Beauroy 2020

Bourgogne Cotes d'Auxerre Blanc Cuvée Marianne 2019

Bourgogne Aligoté Cuvée Marianne 2020

Saint Bris Fye Gris 2021

Bourgogne Cotes d'Auxerre Rouge 2019

Bourgogne Cotes d'Auxerre Rouge Cuvee Marianne 2019

Irancy Cuvée Marianne Rouge 2018

 

På aften får du som klubmedlem helt særligt 20% rabat på alle vine, og køber du for 450 kr. eller mere, får du desuden 100 kr. af billettens pris retur.

 

Torsdag d. 4. maj

kl. 18.00-20.00

Pris: 150 kr. / person

 

Vinsmagningen tager ca. 2 timer og foregår i vores hyggelige vinbutik og vinsmagningslokale i Kompagnistræde 28 i København.

Der bliver serveret lidt lækkert brød og ost.

 

Denne vinsmagning er kun for vores klubmedlemmer. Ved at købe en billet bliver du automatisk medlem i The Great Wine Experience Vinklub, hvis du ikke er det i forvejen. Medlemskab er helt gratis og du vil blive inviteret til mange spændende vinsmagninger fremover. Arrangementerne koster kun et lille beløb, og her vil du få indsigt i vores lækre sortiment, og mulighed for, at købe vinene til rigtig skarpe priser.

Ingen events i øjeblikket
bottom of page