top of page
TGWE-Klubsmagning-Champagne_BF3I2119_SOME.jpg

Champagnesmagning d. 29. juni

Champagnesmagning

- med fordelskøb!

 

I The Great Wine Experience ELSKER vi Champagne, og det er vores klare fornemmelse, at det er vi ikke alene om! Derfor inviterer vi hermed til en udsøgt Champagnesmagning, hvor vi skal smage en hel masse fantastiske bobler, udelukkende fra det overdådige og historiske nordfranske vindistrikt Champagne.

 

Programmet byder på hele 7 forskellige champagner fra vores små, familieejede vingårde, der laver champagne på egne dyrkede druer. Vi skal både smage de luksuriøse vine fra Damien-Buffet, som har flotte Premier Cru-marker i Sacy i den nordlige del af Champagne, ikke langt fra hovedbyen Reims. Derudover skal vi også smage de friske og elegante vine fra Etienne-Cheré i Courjonnet, Côte des Blancs, samt de skønne og alsidige vine fra Joly-Champagne i det midtvestlige Troissy i Valée de la Marne. Vi byder jer velkommen til en aften, hvor vi skal smage på en bred vifte af champagne til enhver smag og i forskellige prisklasser.

 

Hvis du har deltaget i en af vores champagnesmagninger i december 2022 eller februar/marts 2023, er du velkommen til at komme igen! Vi har nemlig fået mange nye champagner, som vi glæder os til at præsentere.

 

På aften får du som klubmedlem helt særligt 20% rabat på alle vine, og køber du for 450 kr. eller mere, får du desuden 150 kr. af billettens pris retur!

 

Vinsmagningen tager ca. 2 timer og foregår i vores hyggelige vinbutik og vinsmagningslokale i Kompagnistræde 28 i København. Der bliver serveret lidt lækkert brød og ost.

 

Denne vinsmagning er kun for vores klubmedlemmer. Ved at købe en billet bliver du automatisk medlem i The Great Wine Experience Vinklub, hvis du ikke er det i forvejen. Medlemskab er helt gratis og du vil blive inviteret til mange spændende vinsmagninger fremover. Arrangementerne koster kun et lille beløb, og her vil du få indsigt i vores lækre sortiment, og mulighed for, at købe vinene til rigtig skarpe priser.

Ingen events i øjeblikket
bottom of page