top of page
Brians_&_Jettes_Vinklubsmagning_BF3I6491_WEB.jpg

- med fordelskøb, den 31. aug. 2023!

Champagnesmagning i Holte

Velkommen til en udsøgt Champagnesmagning, denne gang i smukke, unikke omgivelser i Holte, ved vores samarbejdspartner, lampedesigneren Brian Kirks inspirerende showroom og værksted! Vi skal smage en hel masse fantastiske bobler, udelukkende fra det overdådige og historiske nordfranske vindistrikt Champagne, og din guide er sommelier Natalie Noryd.

 

Programmet byder på hele 7 forskellige champagner fra vores små, familieejede vingårde, der laver champagne på egne dyrkede druer. Vi garanterer en bred vifte af champagne til enhver smag og i forskellige prisklasser. Vi skal både smage de luksuriøse vine fra Damien-Buffet, som har flotte Premier Cru-marker i Sacy i den nordlige del af Champagne, ikke langt fra hovedbyen Reims. Derudover skal vi også smage de friske og elegante vine fra Etienne-Cheré i Courjonnet, Côte des Blancs, samt de skønne og alsidige vine fra Joly-Champagne i det midtvestlige Troissy i Valée de la Marne.

 

Torsdag d. 31. august

kl. 18.00 - 20.30

Attemosevej 93, 2840 Holte 


Vinsmagningen tager ca. 2,5 timer, og der bliver serveret lidt lækkert brød og ost.

 

Vinsmagningen foregår i vores samarbejdspartner, lampedesigneren Brian Kirks smukke showroom og værksted i Holte. Inden smagningen får vi også mulighed for at få en lille guidet tur i lampeværkstedet, hvor alle Brian Kirks håndlavede lamper kommer til live! 

 

På aftenen får du som klubmedlem en helt særlig rabat på 20% på alle vine, og hvis du køber for 600 kr. eller mere, får du desuden 100 kr. af billettens pris retur.

 

Vi leverer vinene direkte hjem til din adresse, eller du kan vælge at selv hente dem i vores butik i København. Nogle champagner kan vi levere med det samme, og andre bestiller vi fra vingården lige efter smagningen, så der kan forekomme en smule ventetid (ca. 1,5 - 2 uger).

 

Denne vinsmagning er kun for vores klubmedlemmer. Ved at købe en billet bliver du automatisk medlem i The Great Wine Experience Vinklub, hvis du ikke er det i forvejen. Medlemskab er helt gratis og du vil blive inviteret til mange spændende vinsmagninger fremover. Arrangementerne koster kun et lille beløb, og her vil du få indsigt i vores lækre sortiment, og mulighed for, at købe vinene til rigtig skarpe priser.

Ingen kommende events lige nu
bottom of page