top of page

ons. 28. feb.

|

The Great Wine Experience

Fransk Vinsmagning 28. feb - med fordelskøb

Kom med på en sanselig rundtur gennem Frankrigs mange vinområder som Loire og Bordeaux i vest til Alsace i øst, til Bourgogne og ned til Rhônedalen og Languedoc i syd.

Tickets are not on sale
See other events
Fransk Vinsmagning 28. feb - med fordelskøb
Fransk Vinsmagning 28. feb - med fordelskøb

Tid & sted

28. feb. 2024, 18.00 – 20.00

The Great Wine Experience, Kompagnistræde 28, 1208 København, Danmark

Om vinsmagningen

Er du måske allerede en vaskeægte frankofil, eller kunne du bare godt tænke dig at vide mere om fransk vin?

Kom med på en sanselig rundtur gennem Frankrigs mange vinområder som Loire og Bordeaux i vest til Alsace i øst, til Bourgogne og ned til Rhônedalen og Languedoc i syd. Vi smager en bred blanding af både hvidvine og rødvin, og du vil lære mere om de franske druesorter, om nye tendenser, og du vil også høre de spændende historier om vores dedikerede vinmagere, der laver økologiske og biodynamiske vine med hjerte og sjæl.

Onsdag d. 28. februar

Kl. 18.00-20.00

Kompagnistræde 28, 1208 København K

Vinsmagningen tager ca. 2 timer, og der bliver serveret lidt lækkert brød, fransk ost og pølse.

Konceptet med vores klubvinsmagninger at vi tilbyder smagningerne til halv pris af vores normale kuvertpris, og hvor det er mening at man skal købe vinene med hjem.

På aften får du som klubmedlem helt særligt 20% rabat på alle vine, og køber du for 600 kr. eller mere, får du desuden 100 kr. af billettens pris retur!

Vi leverer vinene direkte hjem til din adresse, eller du kan vælge at selv hente dem i vores butik i København.

Denne vinsmagning er kun for vores klubmedlemmer. Ved at købe en billet bliver du automatisk medlem i The Great Wine Experience Vinklub, hvis du ikke er det i forvejen. Medlemskab er helt gratis og du vil blive inviteret til mange spændende vinsmagninger fremover. Arrangementerne koster kun et lille beløb, og her vil du få indsigt i vores lækre sortiment, og mulighed for, at købe vinene til rigtig skarpe priser.

Del vinsmagning

bottom of page