top of page

lør. 04. maj

|

The Great Wine Experience

Vuf & Vin - 4. maj

En særlig lørdag tilegnet hundeejer med deres hunde, samt hundeelskere! Billetten inkluderer et valgfrit glas vin.

Tickets are not on sale
See other events
Vuf & Vin - 4. maj
Vuf & Vin - 4. maj

Tid & sted

04. maj 2024, 13.00 – 19.00

The Great Wine Experience, Kompagnistræde 28, 1208 København, Danmark

Om vinsmagningen

Velkommen til Vuf & Vin, en skøn lørdag dedikeret til dig, din hund og andre hundeelskere!

Inspirationen til Vuf & Vin opstod under fotosessioner på The Great Wine Experience, hvor fotografen Wilfred Gachau arbejdede med hunde og deres mennesker. Mange hundejere har delt deres udfordringer med at finde steder i København, hvor de kan nyde et godt glas vin i selskab med deres firbenede venner. Da Wilfred også er en del af The Great Wine Experience, fik vi idéen til at åbne vores døre et par lørdage om måneden, så hundeejere og hundeelskere kan samles og dele den hyggelige stemning i vores butik og vinsmagninglokale.

Den første Vuf & Vin lørdag finder sted:

📅 Lørdag d. 4. maj

🕐 Kl. 13.00 - 19.00

📍 Kompagnistræde 28, 1208 København K

Du er velkommen til droppe ind når som helst i tidsrummet.

Billetten koster kun 100 kr. og inkluderer et valgfrit glas vin eller bobler. Du har mulighed for at smage en række vine og få et glas af netop din favorit! Vi har et begrænset antal pladser, så sørg for at sikre din billet hurtigt. 

Hvis ikke du har en hund er du naturligvis også velkommen! Bare medbring din kærlighed til hunde og selvfølgelig vin.

Der vil også være mulighed for at købe vine med hjem, og vi har altid mange gode tilbud på dagen.

Wilfred vil være til stede og forevige øjeblikkene med dit kæledyr på billeder. På væggene vil du finde udstillet nogle af de bedste hunde- og hundeejerportrætter, og hvis du har lyst, kan du booke en fotosession med Wilfred til dig og din bedste ven.

På The Great Wine Experience finder du et bredt udvalg af lækre økologiske, biodynamiske og bæredygtige vine samt champagne fra små til mellemstore familieejede vingårde, alle nøje udvalgt af vores dygtige sommelier, Natalie Noryd. 

Vi glæder os til at byde jer velkomne!

Ved at købe en billet bliver du automatisk medlem af The Great Wine Experience Vinklub, hvis du ikke allerede er det. Medlemskabet er gratis, og du vil blive inviteret til mange spændende vinsmagninger fremover. Du kan naturligvis altid afmelde dig vores nyhedsbrev.

Del vinsmagning

bottom of page