top of page
Smag_Søster_Hvidvin_BF3I6973.jpg

Hvid - og Orangevinsmagning - med fordelskøb!

Hvid -og Orangevinsmagning

- med fordelskøb!

 

Kom og fejr foråret med lækre hvidvine og orangevine! Find dine nye favoritter til sommerens lune aftener, og blive samtidig klogere på hvad orangevin, og forskellen på økologisk vin og naturvin, egentlig er.

 

I løbet af smagningen bliver du præsenteret for en bred vifte af hvidvine, fra forskellige lande, lavet på forskellige druesorter og i forskellige stilarter; fra lette og elegante, til fyldige og komplekse, og fra helt tørre til let sødmefulde. Vi smager også flere spændende orangevine, bl. a. fra naturvinmageren Djorge Bikicki i Fruška Gora, Serbien.

 

På aften får du som klubmedlem helt særligt 20% rabat på alle vine, og køber du for 450 kr. eller mere, får du desuden 100 kr. af billettens pris retur.

 

Onsdag d. 24. maj

kl. 18.00-20.00

Pris: 150 kr. / person

 

Vinsmagningen tager ca. 2 timer og foregår i vores hyggelige vinbutik og vinsmagningslokale i Kompagnistræde 28 i København.

Der bliver serveret lidt lækkert brød og ost.

 

Denne vinsmagning er kun for vores klubmedlemmer. Ved at købe en billet bliver du automatisk medlem i The Great Wine Experience Vinklub, hvis du ikke er det i forvejen. Medlemskab er helt gratis og du vil blive inviteret til mange spændende vinsmagninger fremover. Arrangementerne koster kun et lille beløb, og her vil du få indsigt i vores lækre sortiment, og mulighed for, at købe vinene til rigtig skarpe priser.

Ingen kommende events lige nu
bottom of page