top of page
Norditaliensk_Aften_DSCF3325_COVER_SITE_U.TEKST.jpg

Norditaliensk Vinsmagning

Norditaliensk Vinsmagning

- med fordelskøb!

 

Vi byder velkommen til en udsøgt aften i Norditaliens tegn, hvor vi udforsker to af verdens mest spændende vinregioner – Piemonte og Friuli!

 

De fleste er bekendt med de tanninholdige rødvine fra Piemonte, men man laver rigtig meget andet formidabel vin i både øst og vest, og det vil vi gerne præsentere jer et udpluk af. Vi smager os igennem 9 lækre vine fra vinhusene Cascina Vèngore og Cascina Galarin i Piemonte, og Piera1899 og Bresolin i Friuli, under kyndig vejledning af Natalie Noryd, jeres Sommelier.

 

Vores fokus er denne aften mest på rødvin, men også bobler og hvidvin er på menuen, og vi smager både vine lavet på mindre kendte lokale druer, og skønne vine på velkendte internationale druer, som også dyrkes i Norditalien.

 

Som klubmedlem får du helt særligt 25% rabat på evt. køb. Det koster 150,- at deltage, men køber du denne aften for mere end 450,-, får du billettens pris retur, ud over de 25%.

 

Onsdag d. 22. februar

kl. 18.00-19.30

Pris: 150 kr. / person

 

Vinsmagningen tager ca. 1,5-2 timer og foregår i vores hyggelige vinbutik og vinsmagningslokale i Kompagnistræde 28 i København.

Der bliver serveret lidt lækkert brød og ost.

 

Denne vinsmagning er kun for vores klubmedlemmer. Ved at købe en billet bliver du automatisk medlem i klubben, hvis du ikke er det i forvejen. Medlemskab er helt gratis og du vil blive inviteret til mange spændende vinsmagninger fremover. Arrangementerne vil enten koste et lille beløb eller være helt gratis at deltage i, og her vil du få indsigt i vores lækre sortiment, og mulighed for, at købe vinene til rigtig skarpe priser.

Bobler & Champagne d. 18. juli - med fordelskøb
Bobler & Champagne d. 18. juli - med fordelskøb
Hvornår
18. jul. 2024, 18.00 – 20.00
Hvor
The Great Wine Experience,
Kompagnistræde 28, 1208 København, Denmark
bottom of page