top of page
Beskpoke_Wine_Tasting_M6A5704.jpg

SKRÆDDERSYEDE
VINSMAGNINGER

Vi skræddersyer din vinsmagning

Forkæl dine kolleger, kunder, familie og venner med en eksklusiv og ekstraordinær vinsmagning skræddersyet til dine specifikke krav.

Forkæl dine kolleger, kunder, familie og venner med en eksklusiv og ekstraordinær vinsmagning skræddersyet til dine specifikke krav.

 

Uanset om det er en lille fest eller et stort firmarrangement, vil The Great Wine Experience med sommelier Natalie Noryd ved roret guide dig gennem en vidunderlig sensorisk oplevelse, der er næsten uden sidestykke. Vi vil tage dig med på en rejse gennem forskellige spændende vinregioner og samtidig finde en fin balance mellem viden og nydelse.

 

En vinsmagning vil typisk have en minimumskapacitet på 10 personer, hvor vi i løbet af 1 og en halv til 3 timer vil smage os vej gennem 6-8 spændende og udsøgte vine af høj kvalitet fra dit valgte tema.

 

Natalie vil guide dig gennem vinproducenter, vinregioner, druesorter og vinproduktionsmetoder - altid i tæt dialog med dig. Vi vil bestræbe os på at sætte ord på, hvad vi lugter og smager, og dele vores sensoriske oplevelser og meninger med hinanden.

 

Vi tilbyder skræddersyede vinoplevelser, der kan finde sted enten hjemme hos dig, på din arbejdsplads eller et andet sted efter eget valg. Hvis du ønsker at komme ud af dine sædvanlige omgivelser, kan smagningen foregå enten på Nordic design galleriet EDDA Studio i Nordhavn-området i København eller på Restaurant 56° i det smukke Holmen-område i København, hvor vi kombinerer smagningen med en 3-retters gourmetmenu. En vinoplevelse kan også kombineres med en pop-up vinbar med live jazzmusik på alle lokationer.

 

Kontakt Natalie Noryd på +45 50 12 83 81 eller natalie@tgwe.dk og få en skræddersyet vinoplevelse, der passer til dine specifikke krav.

bottom of page