top of page
The_Hub_TGWE_Natalie_BF3I8519.jpg

Spansk Vinsmagning - med fordelskøb!

Spansk Vinsmagning

- med fordelskøb!

 

Det gamle, traditionsrige vinland Spanien er i konstant forandring. Kom med til vinsmagning og oplev både klassiske udtryk og de mange nye tendenser!

 

Vi smager en bred vifte af friske og elegante, til koncentrerede og fyldige vine, skabt af visionære vinmagere der laver vin med hjerte og sjæl. Glæd dig til alt fra bobler, hvidvin og rosé til rødvin - der er garanteret noget for enhver smag!

Vi skyder aftenen i gang med et glas læskende Cava fra Vinya Els Vilars i Costers del Segre, og fortsætter med hvidvin og rosé fra Rias Baixas og Catalonien. Det bliver naturligvis også en hel del rødvin hvor menuen bl. a. byder på Garnacha fra vingården Lagravera i Catalonien, og ikke mindst forskellige udtryk af Tempranillo fra Bodegas Bagordi og Cornelio Dinastía i Rioja, og meget mere.

 

På aften får du som klubmedlem helt særligt 20% rabat på alle vine, og køber du for 450 kr. eller mere, får du desuden 100 kr. af billettens pris retur.

 

Lørdag d. 29. april

kl. 16.00-18.00

Pris: 150 kr. / person

 

Vinsmagningen tager ca. 2 timer og foregår i vores hyggelige vinbutik og vinsmagningslokale i Kompagnistræde 28 i København.

Der bliver serveret lidt lækkert brød og ost.

 

Denne vinsmagning er kun for vores klubmedlemmer. Ved at købe en billet bliver du automatisk medlem i The Great Wine Experience Vinklub, hvis du ikke er det i forvejen. Medlemskab er helt gratis og du vil blive inviteret til mange spændende vinsmagninger fremover. Arrangementerne koster kun et lille beløb, og her vil du få indsigt i vores lækre sortiment, og mulighed for, at købe vinene til rigtig skarpe priser.

Ingen kommende events lige nu
bottom of page