top of page
Beskpoke_Wine_Tasting_M6A5704.jpg

Sydfransk Vinsmagning

Sydfransk Vinsmagning

- med fordelskøb!

 

Vi er vilde med de fyldige rødvine fra Sydfrankrig, med masser af mørke bær og varme krydderier. Men der er også så meget andet spændende at opdage fra denne fabelagtige vinregion. Vi inviterer derfor til en spændende aften med en Sydfransk Vinsmagning, hvor de store rødvine får selskab af både sprøde hvidvine og lette, elegante rødvine.

 

Vi glæder os til at præsentere tre vingårde; Domaine Marsaleix i Ventoux i Rhônedalen, Domaine des Païssels i Saint Chinian i Languedoc og Domaine de Ricardelle, i Coursan, Languedoc, der med stor passion laver økologisk vin af høj kvalitet og personlighed. Du får både mulighed for at opleve skønne hvidvine på Clairette, Roussane, og den usædvanlige druesort Gibi, lette rødvine på Cinsault og Pinot Noir, og selvfølgelig store rødvine lavet på druesorter som Grenache, Syrah, Carignan og Mouvedre.

 

Som klubmedlem får du helt særligt 20% rabat på evt. køb. Det koster 150,- at deltage, men køber du denne aften for mere end 450,-, får du billettens pris retur, ud over de 20%.

 

Torsdag d. 16. marts

kl. 18.00-20.00

Pris: 150 kr. / person

 

Vinsmagningen tager ca. 2 timer og foregår i vores hyggelige vinbutik og vinsmagningslokale i Kompagnistræde 28 i København.

Der bliver serveret lidt lækkert brød og ost.

 

Denne vinsmagning er kun for vores klubmedlemmer. Ved at købe en billet bliver du automatisk medlem i klubben, hvis du ikke er det i forvejen. Medlemskab er helt gratis og du vil blive inviteret til mange spændende vinsmagninger fremover. Arrangementerne vil enten koste et lille beløb eller være helt gratis at deltage i, og her vil du få indsigt i vores lækre sortiment, og mulighed for, at købe vinene til rigtig skarpe priser.

Vuf & Vin
Vuf & Vin
Hvornår
27. apr. 2024, 13.00 – 19.00
Hvor
The Great Wine Experience,
Kompagnistræde 28, 1208 København, Danmark
bottom of page