top of page
Smag_Søster_Rose_BF3I7487.jpg

Rosésmagning – med fordelskøb! 20. juli

Rosésmagning - med fordelskøb!

 

Kom og fejr sommeren med den ultimative sommerdrik: ROSÉ!

 

Vi smager både på rosébobler og en bred vifte af rosévine fra forskellige lande, med et særligt fokus på rosévinens Mekka, Provence i Sydfrankrig. Det er nemlig en kæmpe fornøjelse at præsentere vores to nye provencalske vingårde: Château Calissanne i Lançon-Provence og Château Pas du Cerf i La Londe-les-Maures! 

 

Vi tager rosé-genren seriøst og lærer mere om de forskellige fremstillingsmetoder, druesorter og stilarter samt hører mere om, hvordan rosé har udviklet sig fra at være et billigt biprodukt til at blive en respekteret luksusdrik i hele verden.

På aften får du som klubmedlem helt særligt 20% rabat på alle vine, og køber du for 450 kr. eller mere, får du desuden 100 kr. af billettens pris retur.

 

Torsdag d. 20 juli

kl. 18.00-20.00

Pris: 150 kr. / person

 

Vinsmagningen tager ca. 2 timer og foregår i vores hyggelige vinbutik og vinsmagningslokale i Kompagnistræde 28 i København.

Der bliver serveret lidt lækkert brød og ost.

 

Denne vinsmagning er kun for vores klubmedlemmer. Ved at købe en billet bliver du automatisk medlem i The Great Wine Experience Vinklub, hvis du ikke er det i forvejen. Medlemskab er helt gratis og du vil blive inviteret til mange spændende vinsmagninger fremover. Arrangementerne koster kun et lille beløb, og her vil du få indsigt i vores lækre sortiment, og mulighed for, at købe vinene til rigtig skarpe priser.

Ingen events i øjeblikket
bottom of page