top of page
TGWE - Champagnesmagning_BF3I3131.jpg

Champagnesmagning

Champagnesmagning

- med fordelskøb!

 

I The Great Wine Experience ELSKER vi Champagne, og det er vores klare fornemmelse, at det er vi ikke alene om!

Derfor inviterer vi hermed til en udsøgt Champagnesmagning, hvor vi skal smage en hel masse fantastiske bobler, udelukkende fra det overdådige og historiske nordfranske vindistrikt Champagne.

 

Programmet byder på hele 9 forskellige champagne’er fra vores små, familieejede vingårde. Vi skal både møde vinene fra Damien-Buffet, som har flotte Premier Cru marker i Sacy i den nordlige del af Champagne, ikke langt fra hovedbyen Reims, vi skal smage de luksuriøse vine fra Etienne-Cheré i Courjonnet i den sydlige del af Champagne, og de skønne og alsidige vine fra Joly-Champagne, i det midtvestlige Troissy.

 

Vi byder jer altså velkommen til en aften, hvor vi skal smage en bred vifte af champagner til enhver smag og i forskellige prisklasser.

 

Som klubmedlem får du helt særligt 25% rabat på evt. køb. Det koster 150,- at deltage, men køber du denne aften for mere end 450,-, får du billettens pris retur, ud over de 25%.

 

Torsdag d. 23. februar

kl. 18.00-19.30

Pris: 150 kr. / person

 

Vinsmagningen tager ca. 1,5-2 timer og foregår i vores hyggelige vinbutik og vinsmagningslokale i Kompagnistræde 28 i København.

Der bliver serveret lidt lækkert brød og ost.

 

Denne vinsmagning er kun for vores klubmedlemmer. Ved at købe en billet bliver du automatisk medlem i klubben, hvis du ikke er det i forvejen. Medlemskab er helt gratis og du vil blive inviteret til mange spændende vinsmagninger fremover. Arrangementerne vil enten koste et lille beløb eller være helt gratis at deltage i, og her vil du få indsigt i vores lækre sortiment, og mulighed for, at købe vinene til rigtig skarpe priser.

Vuf & Vin
Vuf & Vin
Hvornår
27. apr. 2024, 13.00 – 19.00
Hvor
The Great Wine Experience,
Kompagnistræde 28, 1208 København, Danmark
bottom of page