top of page
Yuki_&_Helene_Vuf_&_Vin_SITE.jpg

VUF & VIN

Vin og hyggelørdage sammen med menneskets bedste venner

Velkommen til Vuf og Vin hos The Great Wine Experience!

 

Går du og ønsker, at der var flere steder, hvor du kunne nyde en god vin sammen med din bedste firbenede ven? Eller som hundeelsker uden hund, et sted hvor du kunne nyde selskab med de firbenede vidunder? Vi på The Great Wine Experience gør vores hyggelige lokaler i det indre by på Kompagnistræde 28 til hyggelige og trygge rammer for hunde og hundefolk nogle lørdage om måneden. Derfor har vi skabt Vuf og Vin - en hyggelig eftermiddag, hvor både du og din elskede hund kan nyde en dejlig vinoplevelse i hyggelige og hundevenlige omgivelser.

 

Inspirationen opstod under Wilfred Gachaus portrætsessioner, hvor han bl.a. portrætterer hunde og hundefolk, og hvor flere hundeejere har udtrykt ønsket om, at der var flere beværtninger, hvor både hunde og hundefolk var velkomne.

 

Det har vi taget til os, og vi vil gerne invitere dig til at deltage i vores særlige lørdage fra kl. 13:00 til 19:00, hvor du og din hund kan kigge forbi og nyde et glas vin i godt selskab. Det er en åben invitation til at droppe ind, når det passer dig i løbet af dagen. 

 

For at deltage skal du blot tilmelde dig vores vinklub ved at abonnere på vores nyhedsbrev. Efterfølgende kan du sikre din plads ved at købe en billet til blot 100 kr., som inkluderer et glas vin. Og skulle du få lyst til at forkæle dig selv yderligere, vil der være mulighed for at købe flere vine på stedet eller tage nogle flasker med hjem til særlige priser! Vi har naturligvis sørget for vandskåle til vores elskede hunde, så de også kan nyde arrangementet til fulde.

 

Vi glæder os til at byde dig og din bedste ven velkommen til en uforglemmelig vinoplevelse! Der vil også være mulighed for at se nogle af fotografen Wilfred Gachaus hunde- og hundefolkportrætter udstillet, og måske få inspiration til at booke en session til dig og din bedste ven.

Du kan se nogle af Wilfred Gachaus hunde og hundefolks portrætter her.

 

Tilmeld dig vores Vuf og Vin arrangementer ved at klikke på linket nedenfor:

Vuf & Vin - 4. maj
Vuf & Vin - 4. maj
Hvornår
04. maj 2024, 13.00 – 19.00
Hvor
The Great Wine Experience,
Kompagnistræde 28, 1208 København, Danmark
bottom of page