top of page
Smag_Søster_Rose_BF3I7487.jpg

Smag Søsters Vinskole for kvinder

Om Smag Søster Vinskole

 

Smag Søster* Vinskole med The Great Wine Experience er vinsmagninger for dig som er kvinde og gerne vil lære mere om vin i en inspirerende og afslappet atmosfære i selskab med andre kvinder.

 

Vinskolen er delt op i 6 spændende vinsmagninger hvor hver smagning tager udgangspunkt i et specifikt tema, og på den måde kommer vi godt omkring vinens vidunderlige og komplekse verden. Vi tager tingene helt nede på jorden og fuldstændig fra bunden af, og hvor alle spørgsmål er mere end velkomne. Du vil hurtig opdage, at du er blevet bedre til at smage vin og parre mad og vin sammen, end du egentligt havde regnet med. Du vil også blive mere sikker på hvilken slags vin der er lige dig, og hvordan du skal beskrive den for din vinhandler, og ikke mindst dine nærmeste.

 

Din vinguide er uddannet sommelier og vinelsker Natalie Noryd, som også er grundlægger og ejer af The Great Wine Experience. Som tidligere danser og kunster har Natalie et særligt fokus på den sanselige- og individuelle oplevelse, og derfor vil vi øve vi os på, at blive bedre til fange alle vinens nuancer når vi smager, samtidig med at vi kobler viden på, for at bedre forstå hvorfor vinen smager som den gør.

 

Alle vores vine er enten økologiske, biodynamiske eller har en anden form for bæredygtig profil, og stammer fra små til mellemstore familieejede vingårde hvor håndværket, den høje kvalitet og den fantastiske smag er i højsædet.

Der bliver serveret lidt snacks til i form af ost, charcuteri, oliven og friskbagt brød.

 

Vinsmagningerne foregår i vores vinbutik og vinsmagningslokale i Kompagnistræde 28 i centrale København. 

 

Se Smag Søster Vinskoles program her og book din billet til en lærerig og ikke mindst smagfuld oplevelse med The Great Wine Experience.

 

*Smag Søster er vinsmagninger kun for kvinder. Konceptet blev grundlagt i 2018 af sommelier Natalie Noryd.

  • Sydfransk Vinsmagning - med fordelskøb!
    16. mar. 18.00 – 20.00
    København, Kompagnistræde 28, 1208 København, Denmark
    Vi inviterer til en spændende aften med en Sydfransk Vinsmagning, hvor de store varme rødvine får selskab af både sprøde hvidvine og lette, elegante rødvine!
bottom of page